MojWindows

V ostatnej dobe začínajú byť čoraz populárnejšie časovo obmedzené bezplatné prístupy k plateným hrám. Tieto akcie väčšinou spadajú na víkend a ich cieľom je nalákať nových hráčov tým, že im ponúknu ochutnávku príbehu a predvedú prednosti danej hry. Okrem toho slúžia aj pre hráčov, ktorí dlhú dobu kúpu hry zvažujú, no stále si nie sú istí, čim sa im bude páčiť.

Do takzvaného bezplatného víkendu sa aktuálne zapojilo aj herné štúdio Bethesda Game Studios so svojou akčnou RPG hrou Fallout 4, ktorá sa odohráva v postapokalyptickom svete. Hra je zadarmo prístupná v základnej verzii od 25.5. až do 28.5.

Bezplatný víkend dnes štartuje pre počítače cez obchod Steam od 19:00, a pre konzolu Xbox One od 21:00. Ako to už býva zvykom, pokiaľ by ste si hru chceli vychutnať na konzole Xbox One, musíte mať aktívne mesačné predplatné Xbox Live Gold.

Pre tých, ktorým sa hra skutočne zapáči, a chceli by si ju zakúpiť bude do 29.5 dostupná so zľavou 67%. Za akciovú cenu je dostupný aj DLC obsah v podobe „Season Pass“.

25.05.2017

+