MojWindows

Pokiaľ patríte k fanúšikom plošinoviek, a páčili sa vám tituly ako Limbo a Inside, určite vás zaujme, že na Windows 10 a Xbox One vychádza novinka A Walk in the Dark. Opäť ide o tradičnú plošinovku z 2D pohľadu s tmavým prostredím temného fantasy sveta a jednoduchým príbehom. Hráč sa zhostí role obratnej mačky Bast a za úlohu má zachrániť svoju kamarátku zo spárov starodávnej príšery, ktorá ju uniesla. Počas strastiplnej cesty ale čaká množstvo nástrah a nebezpečenstiev, ktorým sa dá vyhnúť len vďaka obrovskej mačacej obratnosti a prepracovanému systému ovládania.

A Walk in the Dark ponúkne stovku úrovní, ktoré poriadne otestujú zručnosti každého hráča. Pre tých najtrúfalejších bolo pridaných dodatočných 10 úrovní, kde musia preukázať svoju precíznosť a dokonale zvládnuté ovládanie.

Vďaka podpore iniciatívy Xbox Play Anywhere hráči pri kúpe hry pre Xbox One získajú automaticky aj verziu pre Windows 10, a samozrejme opačne. Okrem toho sa medzi verziami prenášajú aj uložené pozície, takže je možné pokračovať presne tam, kde ste prestali hrať, a to bez rozdielu, či hráte na počítači alebo Xboxe. Pokiaľ teda patríte k fanúšikom tohto druhu hier, A Walk in the Dark nájdete vo Windows Store za 7€.

23.05.2017

+