MojWindows

Firma Acer má počas tohto týždňa, konkrétne 27.apríla, predstaviť viacero nových zariadení, medzi ktorými sa objaví aj nástupca hybridného modelu Switch Alpha 12. Novinka má niesť označenie Aspire Switch 3 Pro a podľa uniknutého prezentačného obrázka bude po stránke konštrukčného prevedenia takmer identická s predchodcom.

Opäť bude disponovať zabudovaným stojanom a odnímateľnou klávesnicou, ktorá zároveň sekunduje ako ochranný obal. V prípade modelu Switch Alpha 12 sa pripája s využitím magnetov, či to bude rovnaké aj tu, je otázne.

switch-3-pro

Po stránke hardvérovej výbavy má byť novinka vybavená procesorom Intel Pentium N4200 z rodiny Apollo Lake, vnútorným úložiskom s kapacitou 64 GB a prirodzene operačným systémom Windows 10. Acer má taktiež opäť siahnuť po pasívnom chladení pomocou systému LiquidLoop.

Konektorová výbava Aspire Switch 3 Pro podľa zverejnených informácií zahŕňa klasický USB port, ako aj modernú verziu USB-C. Vo výbave nebude chýbať ani čítačka SD kariet, či aktívne dotykové pero. Ďalšie informácie, vrátane ceny a kompletného hardvéru sa dozvieme už čoskoro.

Náš tip
Acer Switch Alpha 12 – tichý pracant 2v1 | Recenzia

Zdroj: Liliputing

26.04.2017

+