MojWindows

Ani v období, kedy sa väčšina očí upiera na vydanie Creators Update a novinky o pripravovanej konzole Project Scropio, Microsoft nezabúda na svoj program spätnej kompatibility.

V uplynulých dvoch týždňoch opäť rozširoval zoznam titulov vytvorených pre Xbox 360, ktoré si ale hráči vďaka spätnej kompatibilite už môžu vychutnaj aj na súčasnej generácii reprezentovanej modelmi Xbox One a Xbox One S. Celkovo na už tak rozsiahly zoznam pribudla ešte ďalšia trojica známych titulov.

Ako prvá pribudla akčná hra Far Cry 3, ktorá sa odohráva v otvorenom prostredí pacifického súostrovia a predstavuje voľné pokračovanie pôvodného titulu Far Cry. Hráč sa vžije do postavy Jasona Brodyho a postupne si musíte v divokom raji plnom násilia prebojovať svoju cestu za prežitím a návratom do civilizácie.

Far Cry 3

Druhou hrou je legendárna strategická hra Sid Meier’s Civilization Revolution vychádzajúca z konceptov série s viac ako 16-ročnou tradíciou. Začínate ako vodca malého národa a postupne sa snažíte prepracovať na vládcu celého sveta. Šikovne tak musíte zvoliť kombináciu sily, diplomacie a obchodu.

Civilization Revolution

A do tretice bola pridaná aj zaujímavá arkádovka  Insanely Twisted Shadow Planet so zaujímavým grafickým spracovaním a chytľavým konceptom.

Insanely Twisted Shadow Planet

07.04.2017

+