MojWindows

Logitech G, podznačka spoločnosti Logitech, dnes oznámila prírastok do svojho radu mechanických herných klávesníc. Nový model Logitech G413 je vybavený mechanickými spínačmi Romer-G so zdvihom zapnutia len 1,5mm, ktoré si spoločnosť vyvíja sama. Uvádza, že sú účelovo vytvorené pre profesionálny výkon, odozvu a odolnosť, pričom v porovnaní so spínačmi štandartných mechanických klávesníc ponúkajú o 25% rýchlejšie zopnutie.

Logitech G413 Silver FOB US International

Horný kryt klávesnice je z brúseného eloxovaného hliníka pre zvýšenie celkovej odolnosti. Integrovaný priechodný USB port poskytuje plné napájanie a vysokú rýchlosť prenosu pre akékoľvek zariadenie s rozhraním USB.

Logitech G413 Profile RGB

Klávesnica Logitech G413 má tiež tlačidlá na ovládanie multimédií, takže pomocou funkčných kláves môžete ovládať hlasitosť, prehrávanie a jeho pozastavenie, stlmenie zvuku, herný režim, podsvietenie a ďalšie funkcie. Funkcie klávesy FN sú prednastavené v obslužnej aplikácii Logitech Gaming Software.

Logitech G413 Carbon FOB US International

Očakáva sa, že mechanické herné klávesnice s podsvietením Logitech G413 Carbon a Silver budú k dispozícii vo vybraných obchodoch od apríla 2017 za cenu 99,99€.

19.04.2017

+