MojWindows

Kultová strategická hra StarCraft s rozšírením Brood War z dielne spoločnosti Blizzard je od dnešného dňa dostupná úplne bezplatne, a to dokonca v novej verzii 1.18.

Nová aktualizácia prináša pre 19-ročnú hernú klasiku okrem drobných opráv hlavne vylepšenú podporu pre najnovšie operačné systémy Windows 7,8 a 10, vďaka čomu si ju bez problémov môžete vychutnať aj na moderných počítačoch.

Hra bola uvoľnená bezplatne kvôli pripravovanej verzii Starcraft Remastered s vylepšenou grafickou a zvukovou stránkou, ktorá by mala vyjsť počas leta tohto roka.

Hráči si tak môžu zaspomínať na kúsok hernej histórie v tejto kultovej klasike, ktorá svojho času oslovila obrovský počet hráčov a dodnes má množstvo priaznivcov. S príchodom remastrovanej verzie legenda zažije čiastočné znovuzrodenie a prílev novej hráčskej krvi.

Blizzard navyše informuje, že hráči pôvodnej verzie (1.18) sa budú môcť postaviť protihráčov verzie StarCraft Remastered, vďaka čomu sa herná základňa rozrastie ešte o čosi viac. Pôvodná verzia bola okrem operačného systému Windows uvoľnená aj  vo verzii určenej systému Mac. Obidve nájdete na oficiálnej stránke.

19.04.2017

+