MojWindows

V dňoch 29. 4. v Prahe na Letňanoch a 6. 5. v Brne na Výstavišti bude na návštevníkov festivalu Utubering čakať doteraz najväčšia herná Xbox zóna s rekordným počtom herných konzol Xbox One. Vôbec po prvýkrát v Českej republike a na Slovensku bude na jednom mieste nainštalovaných rovných 100 Xbox One konzol s najnovšími hrami, hernými trhákmi ako Forza Horizon 3, ale aj obľúbenými hitmi.

Generácia Z, ale aj celé rodiny si budú môcť vyskúšať aj Xbox One S. Ako jediná herná konzola je vybavená 4K Ultra HD Blu-ray prehrávačom a podporou 4K streamovania videa od partnerov ako Netflix.

Najlepšiu hernú ponuku v histórii Xboxu doplní bohatý sprievodný program s exkluzívnymi hosťami, množstvom tradičných rozdávačiek a súťaží o hodnotné ceny pre divákov. So živými vstupmi sa prihlásia YouTuberi Selassie a Asimister a špeciálny hosť Alžbeta Trojanová, pričom do živých vstupov a ich streamov sa budú môcť zapojiť aj diváci. A tešiť sa môžete aj na Goga, Jirku Krále a Pedra (PedrosGames).

Príďte sa zabaviť a vyskúšať tie najlepšie hry do najväčšej Xbox zóny, ktorú nájdete v Prahe na Letňanoch v sobotu 29. apríla a v Brne na Výstavišti v sobotu 6. mája.

18.04.2017

+