MojWindows

Microsoft predstavil ďalší zaujímavý kúsok na poli bezdrôtových ovládačov pre Xbox One. Model s názvom Recon Tech Special Edition predstavuje prvú zo zástupu noviniek novej série herného príslušenstva pre Xbox. Inšpiráciu pre vyhotovenie Microsoft čerpal v oblasti vojenskej výbavy, ktorú dopĺňa o prvky sci-fi. Pre zberateľov unikátnych herných ovládačov by malo ísť o celkom atraktívny model.

Vrchnú časť tela ovládača tvorí prémiové vyhotovenie – laserom vygravírované textúrovanie, zlaté akcenty a insígnie. Zadná časť je vybavená pogumovanými úchopmi s diamantovým vzorom pre zvýšený komfort.

Recon Tech 4

Rovnako ako ovládače novej verzii, aj tento model bude vybavený zabudovanou podporou pre Bluetooth pripojenie s počítačmi vybavenými systémom Windows 10. Takisto má aj vylepšený dosah samotného Bluetooth pripojenia  a texturované úchopy pre lepšie držanie počas dlhých herných maratónov.

Využiť je taktiež možné aj premapovanie tlačidiel pomocou aplikácie Xbox Accessories App, ktorá je dostupná cez a Xbox Store alebo Windows Store.

Na slovenskom trhu sa má ovládač Recon Tech Special Edition objaviť od 25.apríla za cenu 69,99 €, čo je viac-menej štandardná suma v prípade Xbox ovládačov špeciálnych edícií.

Recon Tech

23.03.2017

+