MojWindows

Pokiaľ si svoju obrazovku radi skrášlite pekným a kvalitným pozadím, no nechce sa vám stále hľadať niečo nové alebo dokonca ani neviete, čo presne hľadať, mohla by vás zaujať aplikácia The Wall!. Táto jednoduchá aplikácia od tvorcov Tweet It! vyrieši všetky problémy, ktoré súvisia s hľadaním dobre vyzerajúcich, zaujímavých a hlavne kvalitných obrázkov pre použitie ako pozadie pracovnej plochy alebo obrazovky uzamknutia v systémoch Windows 10 a Windows 10 Mobile.

The Wall! v sebe zahŕňa databázu skutočne kvalitných obrázkov z rôznych zdrojov ako napríklad Unsplash, Pixabay, či Pexels. Pracuje sa s ňou veľmi jednoducho, a okrem živej dlaždice ponúka aj o niečo užitočnejšie funkcie ako možnosť nastaviť si zmenu pozadia na každý deň, pričom si môžete upresniť kategórie obrázkov. Pri používaní na obrazovkách s netypickým stranovým pomerom príde vhod aj možnosť výberu najvhodnejšej časti obrázku.

Obrázky je možné vyhľadávať z odporúčaných kategórií Nové a Najlepšie, prípadne z takmer tridsiatky špecifických kategórií ako jedlo a nápoje, autá, vesmír, hory, príroda, mestá a podobne. Priamo cez aplikáciu je možné každý z obrázkov uložiť v plnom rozlíšení na disk, prípadne ho zdieľať cez zabudovanú funkciu. Pri obrázkoch nechýbajú dokonca ani informácie o licencii, a teda ďalšej použiteľnosti. Z rozhrania aplikácie je možné nastaviť pozadie pracovnej plochy a obrazovky uzamknutia.

TheWall

10.03.2017

+