MojWindows

Ešte začiatkom februára začal Microsoft pre Windows 10 sprístupňovať novú verziu aplikácie Outlook Pošta, ktorá pri každom prijatom e-maile zobrazovala farebné ikony s obrázkom alebo iniciálami kontaktu. Hoci farebné ikony mohli pre niekoho do aplikácie zaviesť väčšiu prehľadnosť a trochu ju „oživili“,  problémom bolo to, že ich nebolo možné vypnúť. Táto zmena tak prirodzene vyvolala vlnu kritiky zo strany  používateľov, hlavne tých konzervatívnejších.

Outlook Mail

Microsoft v tomto prípade našťastie kritiku vypočul a aktuálne do aplikácie pridáva možnosť, ako tieto farebné kontakty zapnúť alebo vypnúť podľa vôle používateľa. Rozšírené nastavenia si všimol jeden z používateľov zaradených v okruhu Slow ring. Konkrétne boli rozšírené nastavenia v položke Externý obsah, kde nájdeme prepínač pre „Zobraziť obrázok odosielateľa v prehľade správ“.

Outlook Posta

Outlook Pošta v novej verzii je aktuálne dostupná pre členov programu Windows Insider v okruhu Slow ring. Môžeme očakávať, že k bežným používateľom dorazí v priebehu najbližších týždňov.

18.03.2017

+