MojWindows

Pokiaľ v týchto momentoch narážate pri pokuse o pripojenie k niektorej z online služieb Microsoftu na problémy, vedzte, že nie ste sami. Vyzerá to tak, že problémy nastali niekde na strane serverov softvérového giganta, keďže sa týkajú celého zástupu jeho služieb od Xbox Live, cez OneDrive až po Outlook. Problémy pritom hlásia používatelia z rôznych kútov sveta, Slovensko nevynímajúc.

Microsoft cez oficiálny web služby Xbox Live potvrdil problémy s prístupom prakticky ku všetkým súčastiam od prihlásenia do účtu až po nákup hier. Vo väčšej alebo menšej miere sú ale postihnuté aj služby Outlook, Skype, OneDrive, a dokonca aj Office 365. Problémy trvajú približne od siedmej hodiny večer. Bližšie informácie o situácii a možnom termíne nápravy momentálne nie sú známe.Microsoft výpadok

Problémy s prístupom boli potvrdené aj na stránke monitorujúcej stav služieb OneDrive a Outlook.com. Tento mesiac pritom ide o druhý väčší výpadok. Ten prvý sa odohral 7. marca a trval približne hodinu. Microsoft ale doteraz nezverejnil príčinu vtedajších problémov.

Microsoft vypadok 2

21.03.2017

+