MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshow do Žiliny všetkých pozýva aj slovenské zastúpenie spoločnosti Huawei, ktorá prinesie Huawei Matebook s Windows 10, ako aj svoje horúce novinky z oblasti Android smartfónov. Akcia štartuje 1. apríla o 10. hodine v hoteli Holiday Inn. Preto neváhajte a registrujte sa zdarma ešte dnes!

buton-registracia

Huawei MateBook

Matebook zaujme svojou hliníkovou konštrukciou, váhou skromných 640 gramov, ale hlavne hrúbkou minimalistických 6,9mm. Matebook je vybavený 12 palcovou dotykovou IPS obrazovkou s rozlíšením 2160 x 1440 bodov, šiestou generáciou procesorov Intel Core m3, m5, prípadne m7, maximálne 8 GB operačnej pamäte a vnútorným úložiskom s kapacitou do 512 GB.

Nechýba mu ani najnovší konektor USB type-C, ktorý slúži pre napájanie a dátový prenos. Ďalším ťahákom je aj podpora funkcie Windows Hello pre zabezpečené prihlasovanie pomocou odtlačku prsta. Tá je neštandardne zabudovaná do tlačidla pre ovládanie hlasitosti.

huawei-matebook-0330.0

Vlajkové lode Huawei P10 a P10 Plus

Tešiť sa môžete aj na nové Android smartfóny Huawei P10 a P10 Plus, ktoré si budete môcť obzrieť len deň po tom, ako sa na Slovensku dostanú do predaja. Huawei P10 disponuje 5,1-palcovým Full HD displejom, výkonným osemjadrom Kirin 960, 4 GB operačnej pamäte a nadštandardne veľkou 64GB internou pamäťou. Sprevádzať ho bude Huawei P10 Plus. Ten ponúka takmer totožnú hardvérovú výbavu, no v niektorých aspektoch sa líši. Disponuje totiž väčším 5,5-palcovým WQHD displejom,  väčšou 6GB operačnou pamäťou a 128GB interným úložiskom.

Atraktívnym prvkom týchto smartfónov je prítomnosť duálneho fotoaparátu legendárnej značky Leica. Fotoaparát má teda dvojicu snímačov, jeden monochromatický s rozlíšením 20 Mpx, a druhý klasický farebný s nižším rozlíšením 12 Mpx. Ďalšie zaujímavé špecifikácie týchto vlajkových lodí zahŕňajú podporu 4.5G, rýchle nabíjanie, 8 Mpx prednú kameru a Android 7.0 Nougat s nadstavbou EMUI 5.1.

HUAWEI-P10-Group-Shot

21.03.2017

+