MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshow 2017 v Žiline sa vidíme už túto sobotu, a tešiť sa môžete aj na ukážku reálneho prepojenia technológií s autopriemyslom, ktorú vám sprostredkuje spoločnosť Peugeot. Tá do Žiliny dorazí so svojím skvelým novým SUV Peugeot 3008, ktoré sa okrem iného honosí titulom Európske Auto roka 2017!

Peugeot

Počas celého dňa budete tento skvelý automobil môcť zažiť ako nikdy predtým – cez virtuálnu realitu! No keďže nič sa nevyrovná pocitu zo skutočnej jazdy, nebude chýbať ani to. Zástupcovia spoločnosti Peugeot sú na vás pripravení s testovacími jazdami, počas ktorých vám ukážu, čo sa ukrýva pod kapotou, ako aj v interiéri tátoša akým je nové SUV Peugeot 3008.

Spoločnosť Peugeot navyše do súťaže prispela vo veľkom štýle skutočne štedrou cenou. Jeden šťastlivec z radov účastníkov Microsoft Windows Roadshow 2017 v Žiline bude na záver vyžrebovaný a získa tak nové SUV Peugeot 3008 na celý víkend!

peugeot_3008 auto

Okrem toho budeme prostredníctvom našej Facebookovej stránka súťažiť aj o trojicu skladacích okuliarí pre virtuálnu realitu, ktoré do súťaže taktiež venovala spoločnosť Peugeot!

buton-registracia

30.03.2017

+