MojWindows

David Hill, viceprezident a hlavný dizajnér Lenovo divízie PC & Smart Device, oznámil významný úspech v oblasti dizajnu. Spolu až 6 produktov Lenovo získalo ocenenie iF Product Design Awards. Ešte dôležitejšie ako počet ocenení je fakt, že boli ocenené výrazne odlišné zariadenia.

Medzi víťazné produkty patrí konvertibilný notebook ThinkPad X1 Yoga, konvertibilný notebook Yoga 720, kompaktné centrum pre domácu zábavu IdeaCentre 610S, herné počítače IdeaCentre Y710 Cube a IdeaCentre AIO Y910, ako aj lokálne úložisko Lenovo Smart Storage.

Ocenenia iF Product Design Awards už viac ako 60 rokov oceňujú tie najlepšie úspechy a výnimočnosť v oblasti medzinárodného dizajnu. Uznávaná komisia odborníkov v oblasti dizajnu, priemyslu a architektúry tento rok posudzovala viac ako 5 575 prihlásených produktov z 59 krajín. Pečať dokonalého dizajnu, ktorú ocenenie prináša, je žiadaná tak dizajnérmi, ako aj samotnými firmami.

„Tieto ocenenia sú skutočným dôkazom kreativity a talentu naprieč celou našou spoločnosťou, a tiež odvahy našich dizajnérov, ktorí sú ochotní zariskovať pri vytváraní nových a odlišných dizajnov s cieľom neustále vylepšovať a posúvať sa dopredu. – Lenovo“

18.03.2017

+