MojWindows

Logitech na trh prichádza s novou mechanickou hernou klávesnicou Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard. Navrhnutá bola v spolupráci so špičkovými športovcami z oblasti eSports a jedná sa o vysoko výkonnú mechanickú hernú klávesnicu bez numerického bloku, ktorá je účelovo skonštruovaná pre profesionálne súboje.

Mechanická herná klávesnica Logitech G Pro má kompaktný dizajn bez numerického bloku a jej telo je vystužené oceľovou zadnou doskou, ktorá prispieva k lepšej stabilite a pevnosti pri hre. Klávesnica je pre ľahšie prenášanie vybavená aj odnímateľným káblovým systémom s trojbodovým systémom uchytenia.

Logitech -Pro Tenkeyless_3

Použité sú tu mechanické spínače Romer-G, ktoré si vyvíja priamo Logitech. Účelovo majú byť vytvorené pre profesionálny výkon, odozvu, odolnosť a precíznosť. Ich zdvih je 1,5 mm a podľa Logitechu dokážu stlačenie tlačidla zaregistrovať až o 25% rýchlejšie ako štandardné mechanické spínače. S čím presne, a akým spôsobom prebiehalo porovnanie uvedené však nie je.

Logitech -Pro Tenkeyless_2

Pomocou aplikácie Logitech Gaming Software (LGS) si hráči môžu vybrať a prispôsobiť farbu podsvietenia každej jednotlivej klávesy. Na výber je zo 16,8 milióna farebných odtieňov a nakonfigurované profily je možné ukladať aj priamo do pamäte klávesnice.

Logitech -Pro Tenkeyless_1

Klávesnica Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard by sa na Slovensku mala objaviť koncom marca 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 149€.

07.03.2017

+