MojWindows

Kartová hra Fable Fortune postavená na známej sérii Fable sa už budúci týždeň dočká uzavretého beta testu pre vybraných používateľov. Pokiaľ chcete vyskúšať svoje šťastie, môžete sa ešte stále zaregistrovať a možno tak získať prístup. Pozvánky budú posielané vo vlnách počas nadchádzajúcich týždňov, pričom postupne sa bude zväčšovať počet adries, kam budú zaslané. Každý „vyžrebovaný“ šťastlivec získa až tri kľúče, takže sa do hry môže vrhnúť hneď s dvojicou kamarátov.

Pripravovaný beta test bude prebiehať len cez platformu Steam na základe spomínaných pozvánok. Testovacia verzia pre konzolu Xbox One pritom má nasledovať podľa vývojárov niekedy v druhom štvrťroku 2017 ako aj špeciálna verzia „Founder’s Pack“, ktorá bude obsahovať aj bonusové baličky a exkluzívne karty.

Fable Fortune je hra postavená na téme rozsiahleho univerza Fable, ktoré prináša do atraktívnej kartovej hry. Hráči sa tak stretnú so známymi prostrediami, kúzlami, hrdinami aj príšerami. Medzi hernými prvkami pritom nechýba ani známy systém postavený na správaní postavy – dobrý alebo zlý. Od toho sa odrážajú aj schopnosti, ktoré môžete používať. Za tvorbou hry pritom stojí skupina bývalých vývojárov zo štúdia Lionhead, ktorí sa do projektu pustili po tom, ako došlo k zrušeniu pripravovanej hry Fable Legends. Hra by mala osloviť, či už fanúšikov série Fable, alebo všeobecne kartových hier ako HearthStone, Cabals alebo Magic the Gathering.

03.03.2017

+