MojWindows

Forza Horizon 3 sa teší pravidelnému rozširovaniu herného obsahu v podobe balíčkov s novými autami, nových tratí, či dokonca kompletného rozšírenia. Vývojári v tomto trende pokračujú aj tento mesiac s vydaním balíčka Duracell Car Pack. Ten do hry prináša hneď sedmičku nových vozidiel.

Či už plánujete atakovať hranice rýchlosti s kráľom medzi Camarami vďaka modelu ZL1 alebo si chcete pridať do garáže austrálsky zberateľský kúsok Falcon GT, balíček prináša pestrý mix, ktorý uspokojí každého fanúšika pretekania.

Balíček Duracell Car Pack je posledným balíčkom z permanentky Forza Horizon 3 Car Pass, ktorá je dostupná samostatne alebo ako súčasť Forza Horizon 3 Ultimate Edition. Všetky vozidlá z tohto balíčka sú takisto kompatibilné aj s rozšírením Blizzard Mountain, ktoré je dostupné samostatne alebo ako súčasť Forza Horizon 3 Expansion Pass.

2016 GTA Spano vo farbách Duracell zadarmo

K sedmičke áut, ktoré nájdete v balíčku Duracell Car Pack, majú hráči Forza Horizon 3 oddnes príležitosť pridať si do garáže ďalšie auto – 2016 GTA Spano vo farbách Duracell.

Jediné, čo pre to treba spraviť, je prihlásiť sa do obchodu Xbox Store, vyhľadať tam doplnok “Forza Horizon 3 GTA Spano” a stiahnuť si ho úplne zadarmo. Pre to, aby ste si mohli vyzdvihnúť tento model, nie je potrebné vlastniť nový balíček Duracell Car Pack. Dostupný by tak mal byť úplne pre každého.

Forza Horizon 3 GTA Spano

 

07.03.2017

+