MojWindows

Pre členov programu Windows Insider zaradených do aktualizačného okruhu Slow ring je od štvrtka tohto týždňa Windows 10 pre počítače dostupný v testovacom zostavení 15063. Vo všeobecnosti to znamená, že Microsoft je spokojný so stavom, v ktorom sa systém aktuálne nachádza.

Okrem toho sa objavujú informácie, že práve zostavenie 15063 bolo interne odsúhlasené ako finálna verzia aktualizácie známej pod názvom Creators Update. Pokiaľ to tak skutočne je, ďalším krokom by malo byť  jeho posunutie do okruhu Release Preview. V nasledujúcich dňoch by malo dôjsť aj k vydaniu tohto zostavenia v podobe ISO súboru. Používatelia tak získajú možnosť v prípade potreby vykonať čistú inštaláciu.

To, že zostavenie 15063 bude skutočne finálnym, naznačuje aj uniknutá verzia aplikácie Upgrade Asistant. Tá slúži na manuálnu inováciu systému Windows 10 na jeho najnovšiu produkčne dostupnú verziu. Práve tu je ako najnovšie verzia systému označené zostavenie 15063. Keďže oficiálne ešte nič nie je dostupné, pri pokuse o jej stiahnutie momentálne ale dôjde k chybe na strane zdrojového serveru.

windows 10

26.03.2017

+