MojWindows

Spoločnosť ASUS podľa dostupných informácií pripravuje predstavenie ďalšieho modelu produktovej rady ZenBook. Novinka s názvom ZenFlip UX370 by mala byť dostupná už v druhej polovici tohto roka. Predpokladá sa teda, že oficiálne predstavená bude na kongrese MWC 2017 koncom februára. Informácie pochádzajú z produktových plánov, ku ktorým získal prístup zahraničný portál Notebook Italia. Momentálne nie sú známe žiadne technické informácie ani plánované konfigurácie pripravovaného zariadenia.

Zaujímavé je to, že ASUS prvýkrát používa na svojich produktoch nové označenie ZenFlip, namiesto štandardného ZenBook Flip. Je celkom možné, že spoločnosť sa rozhodla zjednodušiť produktové označenie a novinka bude len vylepšená verzia modelu ZenBook Flip UX360.

S ohľadom na tento predošlý model tak môžeme v extrémne tenkom tele očakávať použitie procesorov Intel rodiny Kaby Lake, USB Type-C porty a webkameru s podporou pre Windows Hello. Chýbať by nemala ani poriadna výdrž, či kvalitná obrazovka. ASUS navyše tento produkt označuje ako výkvet svojej produkcie pre rok 2017. V rukáve tak môže mať ešte nejedno eso.

ASUS ZenFlip UX370

Zdroj: NotebookItalia

17.02.2017

+