MojWindows

Už tradičné stretnutie fanúšikov operačného systému Windows a všetkých technologických nadšencov pod názvom Microsoft Windows Roadshow pokračuje aj tento rok. Vidíme sa 1. apríla v hoteli Holiday Inn v Žiline. Tešiť sa môžete na najnovšie zariadenia od svetových výrobcov, hernú zónu, prednášky, súťaže a ďalší zaujímavý program. Dvere hotela sa pre účastníkov otvoria od 10:00, kedy oficiálne zahájime celú akciu. Tešíme sa na stretnutie s vami.

Generálnym partnerom akcie je spoločnosť Microsoft, ktorá sa postará o odborné prednášky na témy Windows 10, Office 365 a Xbox. Počas celého dňa budú vystavené stovky produktov a zariadení z oblasti notebookov, stolových počítačov, tabletov, hier, príslušenstva, ale aj softvéru od výrobcov zvučných mien. Zástupcovia jednotlivých spoločností budú na vaše otázky pripravení odpovedať priamo na pódiu počas prednášok, ale hlavne vo svojich stánkoch.

Bezplatná registrácia je už spustená

Dnešným dňom oficiálne spúšťame registráciu pre všetkých záujemcov o účasť. Nájdete ju na webovej stránke WindowsRoadshow.sk, prípadne sa k nej dostanete po kliknutí na tlačidlo Registrácia Zadarmo. Pre prvých 300 registrovaných účastníkov je pripravený darček vo forme powerbanky.

buton-registracia

Všetky potrebné informácie, zoznam partnerov a podrobný program budú zverejnené už čoskoro na stránke WindowsRoadshow.sk, ako aj na webe MojWindows.sk. Už teraz vám však vieme povedať, že sa máte na čo tešiť. Vstup na akciu je bezplatný, nezabudnite sa ale registrovať.

 

21.02.2017

+