MojWindows

Výrobca Killer Networking pred pár dňami vydal nové ovládače pre svoje sieťové karty Killer Wireless AC-1535, ktoré sa objavujú napríklad v notebookoch Dell XPS 13 9360 a Dell XPS 15 9560. Najnovšia verzia ovládačov odstraňuje otravné problémy s výpadkami pripojenia, na ktoré sa sťažovalo viacero používateľov. Za klasickej prevádzky, ako bežné surfovanie po webe alebo sledovanie videa, prebiehalo všetko normálne. Akonáhle ale dochádzalo k sieťovej prevádzke väčšieho rázu, bezdrôtové pripojenie jednoducho vypadlo.

Pokiaľ napríklad používateľ sťahoval hru cez Steam a do toho ešte sledoval videá na Youtube, indikátor pripojenia zobrazil žltý výkričník, prerušilo sa spojenie a následne sa objavil červený krížik informujúci o tom, že žiadne pripojenie nie je dostupné. Po chvíľke sa pripojenie síce obnovilo, no tento proces sa pravidelne opakoval a neustále výpadky preto boli veľmi otravné.

Nová verzia ovládačov s označením 1.1.67.1760 je určená pre všetky zariadenia obsahujúce Killer Wireless AC-1535, kam spadajú produkty spoločností Dell, Razer, MSI a ďalších. Každá z nich ale ovládače vydá prostredníctvom svojich vlastných aktualizačných kanálov. Na problémoch sa pritom mala údajne podpísať aj aktualizácia od spoločnosti Microsoft, ktorá ovplyvnila funkcionalitu sieťovej karty.

Zdroj: WindowsCentral

22.02.2017

+