MojWindows

To, že HP sa so svojim smartfónom Elite x3 zameriava primárne na firemný segment, nie je až tak veľkým prekvapením. Tejto úlohy sa spoločnosť ale zhostila vo veľkom štýle. Okrem toho, že sa stará o skvelú podporu vydávaním firmvérových aktualizácií, aby zaručila čo najlepší používateľský zážitok, rozširuje aj ponuku dostupného príslušenstva. Zaujímavým rozšírením s názvom HP Elite x3 Mobile Retail Solution je  skener čiarových kódov určený pre biznis zákazníkov. Ten je navrhnutý s ohľadom na náročné používanie v obchodoch, pričom podporuje čiarové kódy štandardov 1D, PDF, 2D a Postal.

hp-elite-x3-barcode-scanner

Kompaktný skener využíva pripojenie pomocou takzvaných pogo pinov, ktoré sú umiestnené na zadnej strane smartfónu. O pevné umiestnenie na tele smartfónu sa pritom stará špeciálny kryt. Práve prostredníctvom pogo pinov je teoreticky možné pripojiť celú škálu rôznych rozšírení, ostáva len dúfať, že ponuka sa bude naďalej rozširovať.

HP Elite x3 je vďaka svojej hardvérovej výbave, zvýšenej odolnosti, podpore pre Continuum a virtualizácii HP Workspace už tak dosť zaujímavým zariadením pre biznis prostredie. Pridávanie ďalších možností, ako ho zákazníci môžu využiť práve vo svojej firme tak rozhodne dáva zmysel.

Zdroj: HP

10.02.2017

+