MojWindows

HP do predaja na slovenskom trhu prináša novú tlačiareň HP Deskjet GT 5820 All-in-One. Určená je primárne pre zákazníkov, ktorí preferujú atramentovú tlač, a v domácnosti tlačia veľké objemy materiálov. Tlačiarne HP DeskJet GT dokážu podľa interných testov výrobcu so sadou troch farebných fľaštičiek atramentu HP vytlačiť až 8 000 strán alebo 5 000 strán s jednou fľaškou s čiernym atramentom. Priemerné náklady tlače na jednu stránku majú teda dosahovať 0,16 centa pri čiernobielej tlači a 0,45 centa pri farebnej tlači.

HP Deskjet GT_03

Plnenie atramentu je vďaka inovatívnemu systému od HP veľmi jednoduché a nie je nutné obávať sa znečistenia či preliatia farieb. Fľaštičku možno jednoducho zastrčiť do nádržky na farbu a obsah preliať bez stláčania. Nádržky sú navyše priehľadné, takže možno veľmi ľahko sledovať množstvo zostávajúceho atramentu. Originálny atrament od HP má byť zároveň vytvorený tak, aby bol tlačený text čo najostrejší a grafika zase čo najjasnejšia. To všetko pri zachovaní odolnosti proti vode a vyblednutiu. Jedna fľaštička s atramentom sa má predávať za odporúčanú cenu 7,9€.

HP Deskjet GT_02

HP Deskjet GT 5820 All-in-One podporuje aj vzdialený bezdrôtový prístup pre nastavenie tlače priamo zo smartfónu, či tabletu. Dokonca aj bez internetového pripojenia umožňuje funkcia Wi-Fi direct užívateľom pripojiť ich tlačiareň k mobilnému zariadeniu napriamo. Cez aplikáciu HP All-in-One Printer Remote je navyše možné naskenované dokumenty posielať rovno do emailu alebo na cloudové úložisko. Cena tlačiarne HP Deskjet GT 5820 All-in-One začína na 177 eurách a v predaji je od februára 2017.

28.02.2017

+