MojWindows

Halo Wars 2 ponúka novým aj ostrieľaným hráčom stratégií v reálnom čase kombináciu akciou nabitej a klasickej taktickej hrateľnosti. Hra sa odohráva po udalostiach Halo 5: Guardians a sleduje osudy kapitána Cuttera a jeho posádky Duch Ohňa pri strete s doposiaľ najnebezpečnejším nepriateľom doteraz – Atrioxom. A dnes sa stretávajú ľudia s rasou Brute prvýkrát na najväčšom bojisku v Halo univerze doteraz. Halo Wars 2 je dostupná pre Xbox One a Windows 10 ako hra z programu Xbox Play Anywhere.

Uvedenie Halo Wars 2 oslávili 343 Industries a Creative Assemnly s komunitou prostredníctvom špeciálneho živého vysielania priamo zo štúdií tvorcov. Okrem exkluzívnych rozhovorov, záberov z hrania a rozdávania cien sa autori podelili aj o niekoľko dôležitých informácií, čo prinesie hráčom Permanentka (Season Pass) o novom obsahu, ktorý bude dostupný každú stredu, o nových sólo misiách z Operation: Spearbreaker a o novom lídrovi známom ako Kinsano. Všetky budúce mapy pre hru viacerých hráčov budú dostupné zadarmo pre všetkých hráčov bez ohľadu na to, či si kúpili Permanentku alebo nie.

Okrem hry Halo Wars 2 je oddnes dostupné aj balenie konzoly Xbox One S Halo Wars 2 Ultimate Edition Bundle. Obsahom balenia je konzola Xbox One S 1TB, bezdrôtový ovládač Xbox, skúšobné zlaté konto Xbox Live na 14 dní, hra Halo Wars 2 Ultimate Edition, ktorej súčasťou je aj Permanentka na všetok obsah vydaný po vydaní hry.

 

22.02.2017

+