MojWindows

Microsoft pred časom do svojich online služieb ako Outlook.com, OneDrive.com a podobne integroval rozhranie komunikačného klienta Skype. Používatelia vďaka tomu mohli pohodlne komunikovať bez toho, aby museli spúšťať aplikáciu alebo webové rozhranie Skype.

Hoci je táto funkcia užitočná, pre niektorých používateľov sa postupom času stala otravnou. Skype nedokázal rozlíšiť, ktorý klient sa aktívne používa a pokiaľ boli používatelia prihlásení do aplikácie a niektorej zo služieb s integráciou Skype, upozornenia prichádzali z obidvoch strán.

Skype

Na reakcie a žiadosti zo strany používateľov vývojári zareagovali a všetky dotknuté webové služby boli aktualizované. V nastaveniach Oznámení pribudlo tlačidlo, ktoré umožňuje zapnúť alebo vypnúť zvuky upozornení. Po ich vypnutí tak používateľa už nebude pri používaní webových služieb ako Outlook a OneDrive otravovať Skype s upozorneniami. Toto nastavenie má byť globálne a prenášať sa tak naprieč všetkými ostatnými webovými službami Microsoftu, kde nájdeme rovnakú integráciu Skype.

Zdroj: MSPU

14.01.2017

+