MojWindows

Na začiatku, pred 8. rokmi, bola myšlienka priniesť kvalitu zahraničných IT eventov na Slovensko. Dnes je IT konferencia ShowIT už tradičnou zimnou vzdelávacou udalosťou v Bratislave.

Poďte sa s nami pozrieť, prečo prísť 7. – 9.2. na ShowIT aj tento rok…

Vývojárom v .NET aj ultramodernom .NET Core je vyhradená celá DEV HALL. Business productivity a business intelligence technológiám postaveným na Azure, SQL, SharePoint a Office 365 sa budú venovať TOP speakri v BI HALL. Ak za zaujímate o novinky Windows Server 2016, Windows 10, Kaspersky, bezpečnosť virtualizáciu, odporúčame vám prednášky v INFRA HALL.

Väčší  počet prednášok! Program tvorí mix dlhších hodinových a kratších polhodinových prednášok. Tým sa výrazne zvýši počet zaujímavých tém, ktoré si môžete vypočuť, a súčasne to zlepší aj dynamiku a celkovú pestrosť konferencie.

Pozrite si kompletný program s viac ako 50 technickými deep-dive prednáškami

Tajomná UNDEAD ARENA a vstupenky na mieru

Po úspešnej sérii bowlingových turnajov sa zmeny dočkala aj ShowIT Party. Druhý deň konferencie sa po skončení prednášok prenesiete do tajomnej UNDEAD ARENY, kde na vás čakajú zážitkové tímové hry, ochutnávka vína Elesko so someliérom a bohaté občerstvenie.

IT školiace stredisko GOPAS, organizátor konferencie, pripravil prekvapenie navyše. Nie, tentokrát nebudeme hovoriť o tombole, ktorá je už pravidelnou súčasťou ShowIT (tešiť sa môžete na hodnotné ceny). Pre rok 2017 vytvorili 5 druhov vstupeniek, aby ste si mohli vybrať tú pravú podľa vášho záujmu a pracovnej vyťaženosti.

Navyše, pokiaľ si v IT školiacom stredisku GOPAS v roku 2017 objednáte akýkoľvek  5dňový MOC kurz, cena vstupenky na ShowIT 2017 vám z neho bude odrátaná.

„Osobne nazývam ShowIT dovolenkou pre ajťákov. A práve som sa na ňu začal tešiť!“, Ondřej Ševeček, Product Manager, lektor, konzultant, tvorca programovej skladby konferencie.

Viac info a registrácia

ShowIT 2017, 7.-9. február 2017, 4* hotel Holiday Inn, Bratislava

09.01.2017

+