MojWindows

Samsung s novými audio produktami kladie dôraz na jednoduché ovládanie a výnimočný užívateľský komfort. V rámci veľtrhu CES 2017 prezentoval novú audio technológiu, bezdrôtové reproduktory H7 a nový soundbar.

Nový produktový rad roku 2017 ponúka zariadenia, ktoré odrážajú aktuálny trend celého odvetvia. Elegantný a jednoduchý dizajn v kombinácii so širokými možnosťami integrácie ďalších zariadení sú zásadnými atribútmi všetkých noviniek.

Vlastná UHQ 32-bitová audio technológia

Najvýznamnejšou novinkou je UHQ (Ultra High Quality) audio – vlastná technológia spoločnosti Samsung, ktorá sprostredkováva 32-bitový zvuk z ľubovoľného 8- až 24-bitového audio zdroja. UHQ audio dokáže zdokonaliť (funkcia upscaling) kvalitu audio zdrojov až na 32 bitov ako pre pevné aj pre bezdrôtové pripojenie.

Samsung audio zariadenia sú vybavené technológiou „Distortion Cancelling“, ktorá redukuje zvukové nepresnosti tým, že dopredu predpovedá pohyb vnútorných reproduktorov a ovláda jednotky s cieľom prinášať dokonalý zvuk.

Medzi nové zvukové profily Samsungu patrí tiež profil „Wide-band Twitter“, ktorý rozširuje a prehlbuje tzv. „Sweet spot“, teda priestor, kde si poslucháč vychutná ideálny zvuk. Ďalším prvkom nového profilu je „Kryštálový zosilňovač“, ktorý odstraňuje ruchy.

Bezdrôtový reproduktor H7 s podporou 32-bitového zvuku v UHQ kvalite

Nový bezdrôtový reproduktor H7 od spoločnosti Samsung, podporuje 32-bitový zvuk v ultravysokej kvalite a ponúka reprodukciu basov až do frekvencie 35 Hz. Bezdrôtový reproduktor H7 spoločnosti Samsung ponúka aj špičkový dizajn s mnohými inováciami vrátane elegantného kovového povrchu, ktorým chce osloviť aj najnáročnejších zákazníkov.

Dizajn reproduktora ďalej ponúka intuitívnejšie ovládanie pomocou otočného ovládača. Otáčaním ovládača môžu používatelia ovládať nielen hlasitosť, ale aj vyberať skladby zo svojho obľúbeného playlistu, alebo zvoliť niektorú zo služieb ponúkajúcich streamovanú hudbu.

ces2017_audio_h7-wireless-speaker_2

Nový soundbar ponúka kvalitný zvuk pri kompaktných rozmeroch

MS750 je prvým soundbarom spoločnosti Samsung, ktorý priamo v základnej jednotke obsahuje subwoofer. Veľkým plusom má byť aj podpora 32-bitového zvuku v UHQ kvalite. Soundbar je možné po spárovaní ovládať rovnakým ovládačom ako televízor, čo má zvýšiť používateľský komfort.

Vďaka užívateľsky prívetivej konzole v tvare I, pomocou ktorej sa televízor pripojí priamo k soundbaru, sa zlepšila tiež možnosť pripevnenia najnovších domácich audio systémov spoločnosti Samsung na stenu.ces2017_audio_ms750-soundbar_2

04.01.2017

+