MojWindows

Pokiaľ patríte k zberateľom bezdrôtových ovládačov Xbox, prípadne plánujete rozšíriť svoju terajšiu flotilu herných ovládačov, napríklad aj pre použitie so Steamom, mohlo by Vás zaujímať aktuálne rozšírenie ponuky Xbox príslušenstva.

Prvým novým bezdrôtovým ovládačom je Xbox Wireless Controller – RED, ktorý prichádza v dvoch odtieňoch červenej s lesklými prvkami na spúšťach, predných tlačidlách, krížovom ovládači ako aj palcových pákových ovládačoch. Xbox Wireless Controller – RED bude v predaji od 31. januára. Pokiaľ oň máte záujem, pripravte si 60€.

eddy-front_back

Druhým novým ovládačom je Xbox Wireless Controller – Green / Orange. Tento ovládač je vybavený zeleným matným finišom a lesklými prvkami na spúšťach, predných tlačidlách, krížovom ovládači a oranžovými prvkami na palcových pákových ovládačoch. V predaji bude od konca januára rovnako ako červený model, no cena je o trochu vyššia – 70€.

creston-front_back

Obidva ovládače patria do novej série a sú vybavené textúrovaným úchopom, zlepšeným dosahom a podporou technológie Bluetooth pre pripojenie s Windows 10 zariadeniami.

Náš tip
Bezdrôtový ovládač Xbox Elite – to pravé pre náročných hráčov | Recenzia

11.01.2017

+