MojWindows

Od vydania hry Dead Rising 4 ubehli takmer dva mesiace, a za tento čas hráči stihli k zemi poslať viac ako sedem miliárd zombíkov, či vytvoriť 3 milióny fotografií a selfie. A práve pre nich si tvorcovia pripravili ďalšiu bezplatnú dávku zábavy. V najnovšej aktualizácii do hry pribudli dva nové režimy obtiažnosti, balíček kostýmov Street Fighter, ako aj opravy chýb, ktoré boli objavené od jej vydania. Navyše pre tých, ktorí stále zvažujú kúpu hry, je pripravená časovo obmedzená skúšobná verzia.

Chaos pokračuje s dvomi novými stupňami obtiažnosti

Pre všetkých, ktorým sa podarilo skrotiť hordy nemŕtvych na Xbox One, či počítačoch s Windows 10 a obzerajú sa po ťažších výzvach, sú pripravené dva nové stupne obtiažnosti pre režim Story Mode. Zvyšujú obtiažnosť z ťažkej (hard) na ultra ťažkú (ultra-hard). Hraním hry na ktoromkoľvek z nových stupňov obtiažnosti získate nové achievementy.

Frank West sa zoznamuje so sériou Street Fighter 

Oddnes si hráči na Xbox One a počítačoch s Windows 10 môžu stiahnuť päť kostýmov z jednej z najväčších bojových sérií Street Fighter (Cammy, Guile, M. Bison, T Hawk a Zangief).

Dead-Rising-4-DLC-hero (1)

Zahrajte si Dead Rising 4 zadarmo vďaka skúšobnej verzii

A pre tých, ktorí zatiaľ nečelili hordám nemŕtvych v Dead Rising 4, si vývojári pripravili časovo obmedzenú skúšobnú verziu pre Xbox One. Skúšobná verzia počas 60 minút herného času záujemcom ponúkne poriadnu dávku akcie, aby si tak užili krátku ochutnávku všetkého, čo im hra ponúkne v plnej verzii. Pokiaľ sa po vypršaní skúšobnej doby rozhodnú zakúpiť si plnú verziu, všetky achievementy a uložené pozície sa im prenesú. V skúšobnej verzii, ktorá bude dostupná od 31. januára, môžu hráči vyskúšať sólo mód Story Mode aj multiplayer.

30.01.2017

+