MojWindows

Nový bezdrôtový set klávesnice a myši s názvom Logitech MK850 Performance sa má vyznačovať pokročilou spoluprácou klávesnice a myši vďaka použitiu technológie Logitech DuoLink. Tá má zo súpravy robiť prvú skutočne vzájomne prepojenú dvojicu zariadení v ponuke Logitech, pretože klávesnica a myš pracujú v tandeme a vďaka tomu môžu poskytnúť nové funkcie.

DuoLink umožňuje, aby tlačidlá a gestá myši pri súčasnom stlačení klávesu Fn aktivovali celý rad nových akcií. Používateľ si pritom cez obslužný softvér môže nastavovať funkcie a navigáciu presne podľa svojich individuálnych potrieb.

Logitech_M850_Keyboard_Mouse_Combo (1)

Nechýba ani adaptívne používateľské rozhranie klávesnice pre rôzne operačné systémy – Windows, Mac,Chrome OS, iOS, či dokonca aj Android. Set MK850 Performance sa pripája pomocou bezdrôtovej technológie Logitech Unifying USB alebo cez rozhranie Bluetooth.

Okrem všestrannosti pre bezproblémový prechod medzi trojicou spárovaných zariadení rôzneho typu je klávesnica zameraná na komfort a pohodlný pocit pri písaní.

Logitech_M850_Keyboard_Mouse_Combo (12) (1)

Klávesy majú plnú veľkosť a ich tvar bol navrhnutý tak, aby pri písaní pomáhal navádzať prsty používateľa. Ergonomickú zložku dopĺňa polstrovaná opierka pre zápästia v kombinácii so zakriveným rozložením kláves. Zakrivenému dizajnu sa nevyhla asi myš, ktorá má vďaka tomu pohodlne padnúť do ruky. Navyše, pre uľahčenie práce s dlhými dokumentami obsahuje „hyper“ rýchle rolovacie koliesko.

Rovnako ako klávesnica taktiež ponúka tlačidlo Easy-Switch, ktoré umožňuje prepínať medzi trojicou spárovaných zariadení. Odporúčaná predajná cena setu Logitech MK850 Performance je stanovená na 119€, začiatok predaj nebol upresnený.

Logitech_M850_Keyboard_Mouse_Combo (15)

27.01.2017

+