MojWindows

Spoločnosť HP uviedla vynovenú verziu svojho 34-palcového all-in-one počítača Envy so zakrivenou obrazovkou. Zmeny sa odohrali síce hlavne po stránke komponentov, no za pozornosť rozhodne stojí aj nový, uhladenejší dizajn. Prepracovaný model s krkolomným názvom HP ENVY Curved All-in-One 34 sa tak vďaka novému minimalistickému vzhľadu môže smelo zaradiť medzi najlepšie vyzerajúce počítače typu all-in-one.

hp-envy-aio-3

Zaujímavé je spracovanie integrovanej webkamery. Tá sa pri používaní vysunie z rámika, no akonáhle sa nepoužíva, dá sa opäť zasunúť, a tým úplne skryť. Medzi ďalšie vychytávky patrí prepínanie obrazovky do nočného modrého módu, ktorý znižuje námahu očí a eliminuje vyžarovanie modrého svetla. V základni zariadenia, kde sú okrem iného skryté komponenty, ako aj podpora pre bezdrôtové nabíjanie, nájdeme ďalej štvoricu reproduktorov značky Bang & Olufsen. K nim prislúcha kruhové tlačidlo pre ovládanie hlasitosti.

hp-envy-aio-2

Novinka HP ENVY Curved All-in-One 34, je ako už napovedá názov, vybavená ultraširokouhlou zakrivenou 34-palcovou obrazovkou. Tá ponúka stranový pomer 21:9 a rozlíšenie 3440×1440 pixelov. V útrobách počítača sa skrýva procesor Intel Core i5 alebo i7 generácie Kaby Lake, maximálne 16 GB operačnej pamäte a kombinácia 2 TB pevného disku a 256 GB SSD. Po stránke grafického výkonu musí záujemcom zatiaľ stačiť karta AMD Radeon RX 460. HP však uvádza, že časom bude dostupný aj model vybavený grafikou Nvidia GTX 950MX.

hp-envy-aio-1

Po stránke konektivity sa rozhodne nešetrilo. Priamo v podstavci sa nachádza štvorica USB portov 3.0, jeden USB Type-C, HDMI vstup a výstup, ako aj Ethernetový konektor. HP ENVY Curved All-In-One 34 bude v predaji od konca januára 2017 za cenu začínajúcu na 1 999€.

Zdroj fotiek: Trustedreviews

10.01.2017

+