MojWindows

Z času na čas sa na internete objaví nejaká tá bezplatná hra, ktorá stojí za vyskúšanie a človeka dokáže celkom potešiť. Dobrou správou je, že aj tento mesiac so sebou priniesol jeden z takýchto titulov – Deus Ex: Breach. Pokiaľ máte záujem hru vyskúšať, stiahnuť si ju môžete cez Steam.

Úlohou hráča v akomsi virtuálnom prostredí je infiltrácia korporátnych sietí, hackovanie serverov a získanie zabezpečených cenných dát. Hackovanie tu ale neprebieha typicky, ako ho poznáme z rôznych iných hier. Ochranný softvér je tvorený robotmi, vežami a rôznymi logickými hádankami. Hra teda v sebe kombinuje viacero žánrov, od arkádovky s dávkou logiky, cez strielačku až po stealth akciu.

Nechýbajú tu ani čiastočné RPG prvky, kedy si za získané peniaze a skúsenosti môžete zdokonalovať svoje schopnosti, čí rôzne upravovať náročnosť herného prostredia. Získanú finančnú odmenu za úspech v misiách môžete takisto využiť na zakúpenie lepšie zbrojného arzenálu.

Herný mód Breach bol pôvodne uvedený ako súčasť najnovšieho pokračovania v akčnej futuristickej sérii Deus Ex, no teraz je prostredníctvom obchodu Steam dostupný úplne zadarmo vo forme samostatnej hry. Obsah má pritom byť úplne identický s tým, ktorý sa nachádza v hre Deus Ex: Mankind Divided. Samotný titul je úplne zadarmo, no obsahuje mikrotransakcie, ktoré urýchľujú napredovanie v hre.

26.01.2017

+