MojWindows

Hoci samotný Microsoft do dnešného dňa oficiálne nepotvrdil termín vydania nadchádzajúcej veľkej aktualizácie pre Windows 10, čoraz častejšie sa skloňuje aprílový termín. Pravdepodobnosť toho, že apríl bude skutočne reálnym termínom za ostatné dni dramaticky narástla.

Tento termín mala potvrdiť aj spoločnosť Dell, a to priamo počas svojho vystúpenia na veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2017. Microsoft sa však naďalej pridŕža svojho vágneho vyjadrenia s tým, že aktualizácia Creators Update bude vydaná začiatkom roka 2017.

Za predpokladu, že sa aprílový termín skutočne naplní, aktualizácia bude vydaná tesne pred veľkou vývojárskou konferenciou Microsoft Build 2017, kde spoločnosť každoročne prezentuje novinky na nadchádzajúce obdobie. Očakáva sa tak, že jednak bude bližšie predstavená vtedy už vydaná Creators Update, no slovo by malo padnúť aj na pripravovanú aktualizáciu zatiaľ známu ako Redstone 3. Creators Update ako každá z veľkých aktualizácií prinesie celú záplavu noviniek, z ktorých je väčšina už známa.

Náš tip
Aktualizácia Creators Update pre Windows 10 príde na jar, toto prinesie

Náš tip
Windows 10 Creators Update – nové funkcie, ktoré Microsoft nespomenul

Náš tip
Uniklo interné testovacie zostavenie 14997, ukazuje funkcie, ktoré prídu čoskoro

Náš tip
Aktualizácia Windows 10 Creators poteší aj hernú komunitu

Náš tip
Microsoft pre Windows 10 pripravuje špeciálny herný mód

Náš tip
Prvé témy pre Windows 10 boli odhalené, ich inštalácia je zatiaľ komplikovaná

Zdroj: Neowin

06.01.2017

+