MojWindows

Microsoft oznámil, že spúšťa komunitný blog Isiders4Good, na ktorom bude bližšie informovať o svojich aktivitách, projektoch a novinkách súvisiacich s programom Windows Insider. Pomocou verejného testovania môžu používatelia skúšať pripravované funkcie pre Windows 10, ako aj posielať pripomienky a návrhy na ďalšie vylepšenie systému a jeho jednotlivých súčastí. Insideri by sa mali dozvedieť viac z práce samotných vývojárov, vrátane toho, akými fázami vývoj prechádza, ako sa vyhodnocuje pridávanie nových funkcií a podobne.

V súčastnosti sú v programe Windows Insider zapojené milióny používateľov, čo vďaka telemetrickým dátam predstavuje pre vývojárov v Microsofte neoceniteľnú pomoc pri overovaní stability a riešení prípadných problémov. Preto je tento vzťah dôležité naďalej podporovať a rozvíjať.

Okrem spustenia nového blogu bolo prisľúbené ďalšie vylepšovanie už existujúcich komunikačných kanálov, kam patrí napríklad aj oficiálny Windows blog. Aké presné zmeny má ale Microsoft na mysli zatiaľ nebolo spomenuté.

Nový blog pre Insiderov je už spustený a čoskoro bude rozšírený o ďalší obsah.

Náš tip
Program Windows Insider – súhrnný prehľad

Zdroj: neowin

02.01.2017

+