MojWindows

Spoločnosť ASUS získala ocenenie Best Taiwan Global Brands Awards 2016 a štvrtý rok po sebe je tak najhodnotnejšou taiwanskou medzinárodnou spoločnosťou. Ocenenie každoročne udeľuje Ministerstvo financií Taiwanu v spolupráci s poradenskou firmou Interbrand. Tá počas slávnostného odovzdávania cien oznámila, že hodnota spoločnosti ASUS sa aktuálne odhaduje na 1,748 miliardy amerických dolárov.

Ocenenia Best Taiwan Global Brands Awards sa udeľujú na základe hodnoty spoločnosti, pričom do úvahy sa berú finančné výsledky, ale aj vplyv značky na spotrebiteľov a jej kompetitívna sila.

ASUS v roku 2016 získal navyše viacero ocenení za inovácie v oblasti dizajnu. Konkrétne ide o  13 ocenení 2016 iF Product Design Awards a 15 ocenení 2016 Red Dot Design Awards.

Počas minulého roka ASUS predstavil tretiu generáciu Zen-produktov vrátane Android smartfónov ZenFone 3 Series a notebookov ZenBook 3. Jeho herná značka, ASUS Republic of Gamers (ROG), dosiahla dôležitý míľnik a oslávila dekádu svojej existencie. ROG patrí k lídrom na svetovom trhu a už 10 rokov uspokojuje požiadavky náročnej hernej komunity.

Náš tip
ASUS ZenBook 3 Deluxe – väčšia obrazovka a rozšírená konektivita | Notebooky

19.01.2017

+