MojWindows

Dnes v sobotu 3. decembra prebehlo oficiálne zahájenie zimnej sezóny 2016/2017 v stredisku Jasná Nízke Tatry. Tejto akcie sa okrem ostatných, ako jeden z partnerov zúčastnila aj Xbox divízia so svojimi konzolami Xbox One a ukážkami najnovších herných titulov tohto roka.

xbox-jasna-4

Priamo na zjazdovke Biela Púť tak pri mínusových teplotách a prenikavom severáku vyrástol základný tábor Xbox. Pre všetkých vyznávačov zimných športov, ktorých vyčerpalo prvé tohtoročné bláznenie na snehu, ako aj pre tých, ktorím prvý sneh na Chopku nestačil, bola pripravená desiatka herných konzol Xbox One, na ktorých si mohli oddýchnuť hraním hier ako Forza Horizon 3, FIFA 2017,  Ori and the Blind Forest a ďalších. Akcia bola unikátna aj pre samotný Xbox. Podľa slov organizátorov išlo o ich prvú akciu tohto štýlu a na snehu svoju arénu doteraz nemali príležitosť otestovať.xbox-jasna-3

Skvelú atmosféru dotvárali šarmantné hostesky, DJ a osobitný program strediska Jasná Nízke Tatry. Ako súčasť programu prebieha aj súťaž o dvojicu herných konzol Xbox One S 500 GB, skipasy, bicykel BMW Cruise M Bike a ďalšie hodnotné ceny.

03.12.2016

+