MojWindows

Microsoft v týchto dňoch odštartoval veľký vianočný výpredaj hier v obchodoch Windows a Xbox Store. Akcia trvá až do 9. januára a platí na stovky rozdielnych titulov pre Xbox 360 a Xbox One, pričom zľavy sa pohybujú až do výšky 75%. Rozdelená je na denné a týždenné ponuky, v ktorých sa postupne vystriedajú rôzne hry. Do akcie sú samozrejme zahrnuté aj vybrané tituly pre počítače s operačným systémom Windows 10.

Za pozornosť stoja hlavne tituly ako Forza Horizon 3, Gears of War 4, Wasteland 2, Oxenfree, Halo: Spartan Assault, Battlefield 1, Dishonored 2, Titanfall 2, Dark Souls 3, či Deus Ex:Mankind Divided. Ide však len o zlomok z celkovej ponuky, a preto je veľmi pravdepodobné, že si v ponuke nájdete aj vašu vytúženú hru.

Zároveň máte jedinečnú príležitosť získať prvý mesiac Zlatého členstva Xbox Live len za jediné euro. Môžete to rovno využiť a aktuálne zlacnené hry zakúpiť s dodatočnou zľavou, obvykle vo výške ďalších 10%.  Ponuka platí len pre používateľov, ktorí nemajú aktívne členstvo a v našich končinách navyše platí len pre konzolu Xbox One.

obchod

23.12.2016

+