MojWindows

Káblový operátor UPC vydal pre operačný systém Windows 10 univerzálnu aplikáciu svojej interaktívnej televízie Horizon Go. Tá v sebe spája sledovanie vysielania, videotéku a televízny archív. Platforma Horizon Go je na Slovensku dostupná od minulého roku, pričom k dispozícii bola doteraz len aplikácia pre systémy Android a iOS.

Najnovšie sa ale operátor rozhodol ťažiť z platformy UWP a svoju pôsobnosť tak rozšíriť aj na zariadenia so systémom Windows 10. Na tablete, smartfóne alebo počítači je teraz cez aplikáciu možné sledovať viac ako 150 televíznych programov, ako aj obsah zo 7 dňového archívu. K dispozícii je navyše aj prístup do videotéky My Prime. V nej používatelia nájdu ponuku viac ako 2000 seriálov, filmov a relácií.

Horizon Go si môžete vychutnať na akejkoľvek Wi-Fi sieti alebo s mobilným pripojením k internetu 3G a 4G. K službe ale majú prístup iba klienti operátora UPC, ktorí využívajú niektorý z balíčkov digitálnej televízie, kedy je zahrnutá v cene daného balíčka. Pokiaľ teda patríte ku klientom UPC, aplikáciu môžete sťahovať priamo z obchodu Windows Store.

horizon-go

08.12.2016

+