MojWindows

Je to takmer rok, čo Samsung uviedol konvertibilné 2v1 zariadenie Galaxy TabPro S určené pre náročných používateľov, a aktuálne správy hovoria, že na januárový veľtrh CES 2017 si mal pripraviť predstavenie jeho nástupcu. Okrem toho má mať v rukáve ešte aj tablet spadajúci niekam do strednej triedy. Podrobnosti o konkrétnej výbave sú ale veľmi strohé.

Súčasný model Galaxy TabPro S disponuje 12-palcovou obrazovkou s rozlíšením 2160×1440 bodov, a  v sebe nesie Intel Core M procesor, 8 GB operačnej pamäte a 256 GB SSD. V prípade nástupcu by sme sa tak mali dočkať poriadne výkonného zariadenia.

GalaxyTabProS_Main_1

Portál SamMobile informoval ešte počas augusta, že Samsung odštartoval práce na zariadení s názvom Galaxy TabPro S2. Teraz informácie o trochu rozšíril a vyrukoval so sériovým označením dvojice pripravovaných zariadení. Jedna novinka má byť označená ako SM-W720, čo ju stavia do pozície pokračovateľa modelu Galaxy TabPro S, ktorý je označený ako SM-W700.

Druhé spomínané zariadenie nesie označenie SM-W620. Podľa správ má ísť o menšiu a menej výkonnú verziu modelu SM-W720, no akékoľvek podrobnosti opäť chýbajú. Keďže do veľtrhu CES 2017 ostáva necelý týždeň, čoskoro by sme mohli vedieť viac.

Zdroj: SamMobile

31.12.2016

+