MojWindows

Ste pripravení na mrazivé dobrodružstvo? Čakaniu je koniec, pretože vyšlo rozšírenie Blizzard Mountain pre hru Forza Horizon 3! Rozšírenie je dostupné oddnes na Microsoft Store samostatne alebo ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass. Blizzard Mountain pozýva hráčov do zasnežených výšok úplne novej oblasti na mape Austrálie vo Forza Horizon 3. Je to miesto, kde sú vítané rýchle vozidlá, ľad a fujavica sú na dennom poriadku a zimné pneumatiky sú viac ako odporúčané.

V rámci novej kampane na hráčov čaká viac ako 50 súťaží a výziev v extrémnom počasí. Pripravené sú aj nové typy pretekov ako jazda do vrchu alebo preteky v snehovej fujavici. Okrem toho sa hráči môžu zapojiť do nových súťaží Rivalov a Bucket List Blueprint.

Pod veľkú časť zábavy sa v Blizzard Mountain podpíše aj úžasná ponuka nových vozidiel a pick-upov. Každé bolo pozorne vybrané tak, aby poskytovalo maximum zábavy v extrémnych prevýšeniach a odolávalo poveternostným podmienkam, aké nájdete iba na horách. Blizzard Mountain do hry prináša sedem nových vozidiel vrátane fantastického auta Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX, Nissan Titan Warrior Concept, klasík rally a ďalších.

Blizzard Mountain je na konzole Xbox One S a televízore s podporou HDR skutočným vizuálnym zážitkom. Okrem vynikajúcemu využívaniu HDR prináša systém renderovania založený na fyzikálnych zákonoch (ForzaTech) ešte viac presnosti, slnečné lúče sa odrážajú od snehu a ľadu a zamrznuté jazerá sa lesknú pod úplne novou austrálskou zimnou oblohou. A to všetko vás vtiahne do autentickej zimnej krajiny snov.

https://www.youtube.com/watch?v=IOB0QAVUiXc

14.12.2016

+