MojWindows

Slovenská spoločnosť ESET prekonala nádherný míľnik bezpečnostného priemyslu. Jej produkt ESET NOD32 Antivirus je jediným, ktorý získal už sto prestížnych ocenení VB100. Udeľuje ich britská nezávislá testovacia organizácia Virus Bulletin. Z rúk prevádzkového riaditeľa organizácie Johna Hawesa toto ocenenie v Bratislave 16. decembra prebral generálny riaditeľ spoločnosti ESET Richard Marko.

„ESETu sa v našich testoch darí perfektne od roku 1998 a máme veľkú radosť, že mu môžeme predať sté ocenenie VB100 – za všetky tie roky prvé, ktoré je získané pre jediný produkt,“ povedal John Hawes, COO Virus Bulletinu. „Excelentný výkon a žiadne falošné poplachy v minulých testoch sú jasným indikátorom, že ESET NOD32 Antivirus je veľmi dobre pripraveným, skvele udržiavaným a neuveriteľne spoľahlivým produktom,“ dodal Hawes.

Virus Bulletin je nezávislá testovacia organizácia, ocenenie Virus Bulletin Award (VB100) udeľuje od roku 1998. Do dnešného dňa je VB100 v bezpečnostnom priemysle považované za najznámejšie ocenenie. Na jeho zisk musí bezpečnostné riešenie detegovať všetok „in-the-wild“ škodlivý kód a zároveň nesmie vyvolať žiaden falošný poplach. ESET prvé ocenenie VB100 získal ešte v roku 1998, kedy na trhu pôsobil ako malá dynamická firma pozostávajúca z niekoľkých technológov. Dnes slovenská firma patrí vo svete medzi najznámejších poskytovateľov bezpečnostných riešení.

ESET NOD32 Antivirus drží po osemnástich rokoch rekord v počte ocenení VB100

„Počas tejto doby sa zmenili technológie, zmenil sa škodlivý kód a svedkom zmien bol aj samotný bezpečnostný priemysel. Jedinou skutočnou konštantou je fakt, že NOD32 od ESETu je celosvetovo jediným bezpečnostným produktom, ktorý od mája 1998 zachytil všetky „in-the-wild“ červy a vírusy v teste. Táto dôslednosť je to, čo dáva našim používateľom dôveru v našu technológiu a taktiež dôvodom, prečo je ESET jednou z top bezpečnostných spoločností na svete,“ dodal generálny riaditeľ ESETu.

20.12.2016

+