MojWindows

Zlatí členovia Xbox Live získajú počas najbližších dní jedinečnú možnosť na konzole Xbox One bezplatne vyskúšať MMORPG hru The Elder Scrolls Online. Divízia Xbox síce o akcii hovorí ako o bezplatnom víkende, v skutočnosti je však obdobie bezplatného prístupu podstatne dlhšie. Akcia začína zajtra 23.novembra a trvá až do pondelka 28. novembra. 

Stačí zajtra navštíviť produktovú stránku The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited a stiahnuť si hru. Treba ale počítať s tým, že hra má približnú veľkosť 80 GB. Ak si ju teda chcete vyskúšať, je dobré pustiť sa do sťahovania čo najskôr. Po stiahnutí môžete začať hrať okamžite a navyše získate 500 korún, ktoré môžete po vytvorení konta minúť v Crown Store na čokoľvek.

Všetky získané achievementy počas tejto akcie vám zostanú, uložené pozície a herné dáta sa prenesú, ak sa rozhodnete využiť špeciálnu akciovú cenu alebo si zakúpite hru neskôr. Hra vo verzii The Elder Scrolls Online: Gold Edition bude pre členov Xbox Live Gold počas víkendu dostupná za akciovú cenu. 

22.11.2016

+