MojWindows

Do obchodu Windows Store pribudla nová, platená verzia obľúbenej závodnej hry Forza Motorsport. Balíček s názvom Forza Motorsport: Apex Premium Edition obsahuje okrem štandardnej hry, ktorá je pre Windows 10 dostupná bezplatne, aj dodatočný obsah v podobne trojice čerstvo vydaných obsahových balíčkov.

Dva z toho obsahujú kolekcie áut a tretí prináša legendárny okruh Nürburgring. Práve tento dodatočný obsah sa skrýva za cenovkou 17€. Forza Motorsport 6: Apex Premium Edition je navyše dostupná ako platená aktualizácia pre súčasných hráčov Apex alebo ako samostatne predávaný balík pre tých, ktorí si ešte Apex nestiahli.

Obsah jednotlivých balíčkov, ktoré sú súčasťou Forza Motorsport 6: Apex Premium Edition:

Power to Weight Car Pack – obsahuje sedem nových vozidiel pre Forza Motorsport 6: Apex: Ford Mustang GT350R, Dodge Challenger Hellcat, Chevrolet Camaro Z/28, SRT Viper GTS, Caterham Superlight R500, KTM X-Bow R a BAC Mono. Tieto autá sú dostupné v režime Free Play a v niekoľkých disciplínach špeciálne ušitých na predvádzanie ich predností.

Hyper Endurance Car Pack – v tomto balíčku nájdete sedem nových áut, vrátane: #66 Ford Racing GT LeMans, #91 SRT Motorsport GTS-R Viper, Nissan #1 NISMO MOTUL AUTECH GT-R, Mazda #70 SpeedSource Lola B12/80, Koenigsegg One:1, Hennessey Venom GT a Lamborghini Veneno. Tieto autá sú dostupné v režime Free Play a v niekoľkých disciplínach špeciálne ušitých na predvádzanie ich predností.

Nürburgring Track Pack – obsahom balíčka je legendárny okruh Nürburgring, vrátane troch konfigurácií Nordschleife, GP Circuit a ich masívnej kombinácie Full Circuit. Všetky sú hrateľné cez deň, v noci aj za mokrých podmienok. Na týchto tratiach môžete jazdiť v režime Free Play aj v niekoľkých nových disciplínach Spotlight.

08.11.2016

+