MojWindows

Nové rozšírenie pre Forza Horizon 3 vychádza už o niekoľko dní a do slnkom ošľahanej Austrálie prinesie vytúženú úľavu vo forme ľadu a snehu. V rámci rozšírenia Blizzard Mountain, ktoré dorazí 13. decembra, sa tak hráči presunú z jedného extrému do druhého. Na ceste za titulom „Kráľ hory“  ich zručnosti preverí extrémne stúpanie aj nepríjemná snehová búrka.

Blizzard Mountain do hry takisto prináša sedem nových vozidiel (plus zmienené vozidlo ukryté v stodole) vrátane fantastického auta Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX, Nissan Titan Warrior Concept, klasík rely a ďalších.

Cesta za titulom Kráľ hory je poriadne kľukatá a plná ľadu

V rámci novej kampane na hráčov čaká viac ako 50 súťaží a výziev v extrémnom počasí. Pripravené sú aj nové typy pretekov ako jazda do vrchu alebo preteky v snehovej fujavici. Okrem toho sa hráči môžu zapojiť do nových súťaží Rivalov a Bucket List Blueprint.

Vybláznite sa v parku pre extrémne športy a zamrznutom jazere

Blizzard Mountain je pre fanúšikov áut horským rajom, ktorý je plný dobrodružného terénu a vyzývavých podmienok na jazdenie. Nové oblasti, ako napríklad park pre extrémne športy a rozľahlé zamrznuté jazero, robia z tohto zasneženého prostredia ideálne ihrisko pre obľúbené vozidlá. Hráči tu navyše nájdu bonusové tabule na zničenie, užijú si výhľady a budú hľadať aj vozidlo ukryté v stodole.

Pripravte si peňaženky, prichádza Blizzard Mountain

Rozšírenie Blizzard Mountain pre Forza Horizon 3 je dostupné samostatne alebo ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass, ktorá hráčom sprístupní dve rozšírenia za zvýhodnenú cenu 34,99 eura. Majitelia Ultimate Edition získajú na nákup Forza Horizon 3 Expansion Pass zľavu 10 eur, ak tak urobia ešte pred koncom roka 2016.

29.11.2016

+