MojWindows

Nákupne šialenstvo pod názvom Black Friday odštartovalo už aj na Slovensku. Hoci štandardne ide o posledný novembrový piatok, množstvo e-shopov s akciami na tovar začalo už omnoho skôr. Preto prinášame zoznam možných tipov na dobrú kúpu. Keďže Microsoft zatiaľ zverejnil ponuku len pre Spojené Štáty, odkiaľ nie je možné nakupovať sprostredkovane, začíname slovenskými e-shopmi. Britská pobočka Microsoft Store zvykne mať najzaujímavejšiu ponuku, no k zverejneniu dôjde asi až v samotný piatok 25.11. Očakávať však môžeme atraktívne zľavy na Surface Book, Surface Pro, konzolu Xbox a ďalšie príslušenstvo.

Sledovať však všetky zaujímavé zľavy je prakticky nemožné. Pokiaľ teda máte tipy na dobrú akciu, ktorá momentálne prebieha v rámci Black Friday, podeľte sa o ňu v komentároch. 

Porovnávače cien 

Mall.sk

Black Friday prebieha v rámci portálu Mall.sk až do polnoci nedele 27. novembra, najviac nás zaujali nasledovné ponuky.

Hej.sk

Keďže minuloročný Čierny piatok mal na Hej.sk veľký úspech, tento rok odštartovala akcia už o týždeň skôr. Tohtoročný Black Friday je pre portál Hej.sk druhým v poradí a výška zliav dosahuje až 80%. Vladimír Sušila, riaditeľ Hej.sk, vo svojom vyjadrení uviedol:

Akcia sa dotkla širokej škály sortimentu Hej.sk a ľudia môžu výrazne ušetriť pri nákupe mobilov, notebookov, ale aj veľkých či malých spotrebičov. Zákazníci, ktorí si takýto zľavnený tovar kúpia, môžu počítať s jeho doručením v rámci Slovenska do 24 hodín od objednania. Navyše Bratislavčania si môžu svoju zásielku prevziať hoci aj 4 hodiny po zadaní objednávky. Najväčší dopyt sme minulý rok zaznamenali po mobilných telefónoch, notebookoch, ale aj pomocníkoch do kuchyne a domácnosti, ako napríklad kuchynské roboty, kávovary, mopy, vysávače a pod.“

Hej.sk plánuje po ukončení Black Friday plynulo nadviazať na akciu Cyber Monday. V pondelok 28.11.2016 bude ponúkať IT technológiu, príslušenstvo či televízory s výraznou zľavou. Akcia sa dotkne stovky produktov v ponuke Hej.sk a zľavy na ne dosiahnu až 70 percent.

Alza.sk

Akcie na Alze prebiehajú do nedele 27.11. Pri nákupe nad 40€ a platbou kartou je poštovné zdarma, pritom po novom dochádza k doručovaniu tovaru aj cez víkend. Z každého akciového produktu je možné zakúpiť maximálne jeden kus na objednávku.

Náš tip
Ročné predplatné Office 365 Personal so zľavou 40% do 30.11.2016

Brloh.sk

Datart

Progamingshop.sk

Gamescenter.sk

  • V sieti predajní GamesCenter je v predaji konzola Xbox One S 500 GB za 239,99 eura.

Nay.sk

Akciové ceny v rámci Black Friday platia v predajniach a e-shope Nay od 25. 11. od 9:00 do 27. 11. 2016 alebo do vypredania zásob. Dosahovať majú až 50%.

Steam 

Internetový obchod s hrami Steam, spustil práve v tieto dni svoj veľký jesenný výpredaj Steam Autumn Sale. Akcia trvá do 29. novembra a vzťahuje sa na tisícky hier, pričom zľavy dosahujú až 80%. Zverejňujeme len krátky výber z najpredávanejších hier, na svoje si ale príde každý hráč.

Xbox Store

Xbox divízia odštartovala akciu Black Friday zlacnením viac ako 250 herných titulov, kompletný zoznam nájdete na oficiálnom webe. Tu každý pravdepodobne siahne po hre, ktorú obzeral počas roka. Pre zlatých členov Xbox Live je ponúkaná ešte dodatočná zľava, štandardne ide o 10%.

  • Ušetrite pri nákupe špičkových herných trhákov ako Gears of War 4, Forza Horizon 3 a Recore. Zľavy na Xbox hry môžete využiť až do 28. novembra.

Microsoft Store

Slovenská pobočka Microsoft Store sa do akcie zapojila cez partnerských predajcov v rámci zlacnenia balíčkov konzoly Xbox One. Najlepšie akcie na zariadenia momentálne prebiehajú v briteskej pobočke Microsoft Store. V prípade záujmu o zakúpenie niektorého z nich, sa stačí obrátiť na slovenskú pobočku Microsoft Store, ktorá Vám celý nákup sprostredkuje. Zariadenie Surface Book je najvýhodnejšie dostupné v ponuke francúzskeho Microsoft Store.

Náš tip
Ako cez slovenský Microsoft Store zakúpiť Microsoft Band 2, Microsoft Surface a ďalšie zariadenia
23.11.2016

+