MojWindows

Microsoft koncom októbra organizuje veľkú akciu, kde má predstaviť budúcnosť svojho operačného systému Windows 10 a prípadne aj niekoľko nových produktov a zariadení. Akcia prebehne v utorok 26.októbra v New Yorku, no to nie je všetko, čo softvérový gigant plánuje v najbližšej dobe. Presne týždeň na to sa bude konať ďalšia akcia, tentokrát zameraná na kancelárske nástroje Office.

Hoci momentálne nie je známe takmer nič o tom, čo by malo byť jej obsahom, vieme, že ako rečníci sa jej zúčastnia ľudia z vedúcich pozícii Microsoftu. Chýbať tam nebude generálny riaditeľ Satya Nadella, či Kirk Koenigsbauer, viceprezident pre divíziu Microsoft Office. Spolu s nimi má vystúpiť aj špeciálny hosť, ktorý bude predstavený neskôr.

Podľa informácií z e-mailovej pozvánky sa rečníci budú venovať meniacej povahe spolupráce a tomu ako Office dokáže posilniť každý pracovný tím tak, aby dosiahol viac. Ako informujú viaceré média, podobná udalosť orientovaná na Office naposledy prebehla v roku 2014, kedy Microsoft predstavil Office pre iPad. Tento rok by sme tak mohli  vidieť ďalšie významné novinky.

Zdroj: VentureBeat

19.10.2016

+