MojWindows

Dead Rising 4 vychádza celosvetovo 6. decembra pre Xbox One a Windows 10, no oficiálny predpredaj bol spustený len včera. Deluxe edícia Dead Rising 4 je dostupná v digitálnej podobe na Microsoft Store za 89,99 €. Táto verzia obsahuje okrem samotnej hry aj permanentku Season Pass. Štandardná edícia sa v predpredaji objaví za 69,99€.

Permanentka sprístupní úplne nový režim pre viacerých hráčov, nové príbehové rozšírenie a exkluzívny bonusový obsah Stocking Stuffer Holiday Pack.

Permanentka Dead Rising 4 Season Pass sprístupní:

Stocking Stuffer Holiday Pack: Frank West sa na sviatky vrátil domov a jeho zoznam neposlušných je veľký ako celé mesto Willamette v Colorade. Vyrazte do ulíc so zbraňami, nemŕtvymi, vozidlami a kostýmami s vianočnou tematikou.

Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf: prežili ste vírusovú nákazu a teraz je čas vyraziť na ihrisko s 18 jamkami a čistou deštrukciou, do ktorej môžete zapojiť troch ďalších kamarátov online. Svet Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf je extrémny a hracou dráhou je mesto Willamette v Colorade, vrátane ikonického nákupného centra Willamette Memorial Megaplex Mall.

Dead Rising 4: Frank Rising: v tomto rozšírení je Frank West nakazený a potrebuje nájsť liek skôr, ako sa z neho stane nemŕtvy a bude navždy zatratený. Frank pri hľadaní lieku zistí, že sa všetko zmenilo; nemŕtvi sú chytrejší, ľuďom nemožno veriť a polovojenské jednotky plánujú vyhladiť Willamette. Frankovi zostáva málo času, než sa nenávratne stane nemŕtvym a mesto bude vyhladené. Musí sa dopracovať k pravde alebo zomrieť pri pokuse dostať sa k nej ako prvý.

21.10.2016

+