MojWindows

Ak zvažujete kúpu novej konzoly Xbox One S, patríte k zberateľom rozličných vyhotovení Xboxu alebo vášnivým hráčom, mohla by vás zaujímať dostupnosť exkluzívneho balenia Xbox One S Battlefield 1.

Balenie Xbox One S Battlefield 1 (500 GB)

Už teraz je možné predobjednať si balenie konzoly Xbox One S Battlefield 1 (500 GB) za 299 eur. Oficiálny začiatok predaja je pritom stanovený na 13. október. Obsahom balenia bude okrem konzoly aj kód na stiahnutie plnej verzie hry Battlefield 1 Standard Edition a mesačné predplatné služby EA Access.

Balenie Xbox One S Battlefield 1 Special Edition (1 TB)

V ponuke sa objavilo aj balenie Xbox One S Battlefield 1 Special Edition (1 TB), určené skutočným fanúšikom hry Battlefield 1. Obsahom balenia je konzola, vertikálny stojan a ovládač v prevedení vojenskej zelenej, mesačné predplatné EA Access, kód na stiahnutie hry Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition, obsahové balíčky Hellfighter Pack, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack, nový vzhľad pre vozidlá kategórie Behemoth a 5 balíčkov Battlepacks. Oficiálna cena je stanovená na 349€ a začiatok predaja na 18. október.

Služba EA Access ako súčasť balení

Obe balenia Battlefield 1 obsahujú mesačné predplatné služby EA Access, prostredníctvom ktorej môžete exkluzívne hrať hry od EA v predstihu ešte pred ich vydaním. Takisto získate aj prístup ku kolekcii Xbox One hier od spoločnosti EA. Službe sme sa venovali už pred časom v samostatnom článku, ktorý nájdete tu.

14.09.2016

+