MojWindows

Microsoft dnešným dňom hlási dostupnosť ďalšej hry pre program Xbox Play Anywhere. V predaji sa objavila hra Killer Instinct: Definitive Edition pre Xbox One. Verzia určená pre počítače s Windows 10 má pritom nasledovať v najbližších týždňoch. Kto si zakúpi digitálnu verziu pre Xbox One, získa aj verziu pre Windows 10 úplne zadarmo a opačne.

Kolekcia Killer Instinct: Definitive Edition zahŕňa všetok obsah z predchádzajúcich troch sezón, čo spolu predstavuje 26 bojovníkov, 20 arén a všetky kostýmy a doplnky. Nechýba ani množstvo exkluzívneho obsahu, ktorý vznikal spolu s hrou počas posledných troch rokov.

Hráči môžu v špeciálnej sekcii Definitive Edition stráviť hodiny počúvaním hudby, príbehov, historiek a prezeraním ilustrácií. Navyše každá kópia Killer Instinct: Definitive Edition obsahuje aj kostým Gold Gargos. Ku fyzickej kópii je pribalený aj pôvodný soundtrack na CD ako bonus. Fyzická kópia hry však nespadá do programu Xbox Play Anywhere.

Režim Shadow Lords

Od dnešného dňa je dostupný aj očakávaný režim kampane Shadow Lords, ktorý je k dispozícii zadarmo pre všetkých hráčov Killer Instinct. Postavte sa proti obávanému Gargosovi v unikátnom tímovom režime, aký v iných bojovkách nenájdete. Zbierajte vybavenie, strážcov a predmety, ktoré pomôžu vašim bojovníkom zachrániť svet.

26.09.2016

+