MojWindows

HP OfficeJet Pro 7740 je čerstvo predstavená novinka v oblasti all-in-one tlačiarní spoločnosti HP. Určená je primárne pre malé a stredné podniky, kde prioritu dostávajú hlavne nízke náklady na tlač jednej strany. OfficeJet Pro umožňuje obojstrannú tlač materiálov bez okrajov v širokom formáte 11×17, jednopriechodové obojstranné skenovanie, kopírovanie a faxovanie s 35 stránkovým automatickým podávačom (ADF) pre rôzne formáty papieru.

Rýchlosť tlače dosahuje 21 stránok za minútu a 17 stránok za minúty pri farebnej tlači.  Maximálne rozlíšenie tlače a skenovania je 1200 DPI, pri kopírovaní je to 600 DPI. Odporúčané mesačné zaťaženie je do 18 000 stránok. Ponúka aj funkciu pre bezdrôtové pripojenie a tlač priamo zo smartphonov, tabletov aj počítačov. Spravidla bez nutnosti inštalovať dodatočné aplikácie, a to bez rozdielu používaného operačného systému (Android, Windows, iOS).

OfficeJet Pro 7740 poskytuje HP JetAdvantage Private Print, cloudovú službu, ktorá umožňuje uchovávať citlivé dokumenty vo fronte a tlačiť iba v prípade fyzickej autentifikácie používateľa priamo pri tlačiarni. Služba je opäť cielená na firemný segment, kde sa tak minimalizuje riziko toho, že citlivé dokumenty padnú do nesprávnych rúk. Predajná cena by sa mala pohybovať na úrovni 250€.

HP OfficeJet Pro 7740

29.09.2016

+